Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΥΕΛΑ.....


Οσο και αν κτυπούν τα κύματα πάνω στα βράχια δεν μπορούν να τα μετακινήσουν, αυτά αφρίζουν απ' το κακό τους και διαλύονται.


Καρτερώντας την γαλήνη για να ανοίξουμε πανιά....
Ποιος ξέρει;

Και αν δεν μπορέσω να ανοίξω τα πανιά 
θα ρίξω τα δίχτυα μακρυά......

12 σχόλια:

  1. Το πλοίο είναι δεμένο,
    αλλά είναι δικό σου!
    Δεν ταξιδεύεις μ αυτό,
    αλλά είναι στο λιμάνι σου.
    Είναι σε καραντίνα
    αλλά φαίνεται να είναι αναγκαίο..
    Σημασία δεν έχει αν ταξιδεύεις
    αλλά με ποιον θα ήθελες πάντα να ταξιδεύεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή μου Ρεγγίνα, ένα καράβι είναι η ζωή μας, δεν ξέρω αν θα ταξιδεύω ή με ποιόν θα ήθελα να ταξιδεύω ή αν με βάλουν σε καραντίνα, εκείνο που ξέρω τούτη την στιγμή είναι ότι επιθυμώ να χαλαρώσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλέ μου dadulo,
    Αν και σκόπευα να γράψω κάτι,δεν θα το κάνω τώρα!!!Θα στείλω μόνο μία γλυκιά,ηλιόλουστη,κυριακάτικη ΚΑΛΗΜΕΡΑ και θα σε αφήσω απλά να χαλαρώσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή μου Αγγελίνα τα λόγια σου με βοηθούν στην χαλάρωση που πραγματικά χρειάζομαι μετά από την περιπέτεια μου.Περιμένω να γράφεις ελεύθερα εάν βεβαίως το επιθυμείς. Σου αντεύχομαι να περάσεις μια υπέροχη Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλέ μου dadulo,
    Σε χαιρετώ ευχόμενη τα καλύτερα.Θα ήθελα να σου πω κάτι:το γεγονός ότι δεν σχολίασα κάτι στην ανάρτηση σου,σχετίζεται με το ότι,διαβάζοντας αυτό που έγραψες περί χαλάρωσης,θεώρησα καλό να μην σε "κουράσω" με τα γραφόμενα μου.Αισθάνθηκα ότι η "σιωπή" μου,κατανόησε καλύτερα το πώς νιώθεις!!!Ουσιαστικά σου μίλησα χωρίς τίποτα να πω,αν το αντιλήφθηκες!!!
    Όσο για το αν γράφω ελεύθερα,νομίζω το έχεις διαπιστώσει!!!Όταν έχω άποψη,θα την εκφράσω!!!
    Μακάρι το βράδυ σου να κυλήσει ήσυχα γιατί εγώ νιώθω πολύ κουρασμένη!!!Καληνύχτα,καλέ μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή μου Αγγελίνα, ξέρω πόσο ΣΟΦΗ σκέψη έχεις και πόσο αντιλαμβάνεσαι το τι νιώθω αυτή την περίοδο. Δροσοσταλιά τα λόγια σου είναι για μένα και όαση στην έρημη και άνυδρη καρδιά μου. Σε παρακαλώ όμως εσύ πρόσεχε πολύ τον εαυτό σου και ξεκουράσου. Σου εύχομαι η σημερινή μέρα να είναι ξεκούραστη και χαρούμενη. Καλημέρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλέ μου dadulo,
    Σε χαιρετώ θερμά και ελπίζω να είσαι καλά.Πώς ήταν η μέρα σου;Μακάρι να τελείωσε ήρεμα και γαλήνια.
    Η σημερινή μέρα μου ήταν ιδιαιτέρως κουραστική και παράλληλα...περίεργη!!!
    Με πολλή κούραση και κόπο ανταποκρίθηκα στις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και έπειτα έπρεπε να συμπαρασταθώ σε μία καλή μου φίλη που ήταν σε μαύρα χάλια λόγω προσωπικών καταστάσεων.
    Για να μπορέσω να ανασάνω λίγο απ' όλα,περιπλανήθηκα σε αγαπημένες μεριές της πόλης και έφτασα και εκεί που η θέα και το θαλασσινό αεράκι σε ανανεώνουν ψυχικά!!!Τότε ήταν που παρατήρησα κάτι και έμεινα άφωνη......Είδα τα ίδια δίχτυα και την ίδια χρωματιστή βάρκα "Σοφία"...Δεν το πίστευα στην αρχή!!!Αποκλείεται,είπα...Κι όμως...Ξαναείδα τις φωτογραφίες και όλα ήταν ακριβώς ίδια και τόσο οικεία!!!
    Έχω την εντύπωση ότι γνωρίζω καλά το σκηνικό......το τόσο ξακουστό για πολλούς!!!
    Θέλω να σε ρωτήσω(δίχως να γίνω πιεστική και κυρίως αδιάκριτη):κατάγεσαι από "εκεί" ή μένεις;;;
    Τι άλλο να πω;;;Δεν ξέρω!!!Η μέρα αυτή ήταν τόσο γεμάτη!!!Θα πάω για ύπνο γιατί δεν βλέπω να τα καταφέρνω αύριο!!!
    Σε καληνυχτίζω,καλέ μου και σου εύχομαι γλυκά σαν ζάχαρη και ταξιδιάρικα σαν τα πουλιά όνειρα!!!
    (Συγγνώμη αν σε φέρνω κάπου σε δύσκολη θέση αλλά μου είπες να γράφω αυτό που σκέφτομαι.Αν και το σήμερα με έκανε να γράψω για ό,τι είδα!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή μου Αγγελίνα, λυπήθηκα που πέρασες χάλια σήμερα ελπίζω τώρα να είσαι καλά. Ειμαι Κερκυραίος δεν μένω εκεί αλλά ούτε μόνιμα στην Κέρκυρα λόγω της εργασίας μου. Εκεί είχα να κατέβω πολύ καιρό και προχθές πήγα για καφέ με ένα φίλο και πήρα αυτές τις φωτογραφίες που με εκφραζαν πολύ. Χασίρομαι για την παρατηριτικότητα σου και ιδιαίτερα για το ενδιαφέρον σου . Σε ευχαριστώ και σου εύχομαι να γαληνεύεις και να χαμογελάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλέ μου dadulo,
    Δεν ξέρω αν όλα αυτά είναι συμπτώσεις πάντως η ζωή σε εκπλήσει και σου ρίχνει κάτι περίεργες "μπαλιές" που δεν τις περιμένεις!!!
    Δεν θα το πιστέψεις και αυτό που θα σου πω:Θυμήθηκα ότι την Παρασκευή(αν τότε τράβηξες τις φωτογραφίες)ήμουν πάλι "εκεί" ,στην πάνω πλευρά(στο καφέ "Μυθωδία") και τράβηξα κι εγώ κάτι υπέροχες φωτογραφίες(ίσως τις αναρτήσω κάποια στιγμή).Σύμπτωση;;;;;;;Μπορεί!!!!!!!!
    Ας σε αφήσω ,όμως,να ξεκουραστείς καλύτερα.
    Σου στέλνω μία δροσερή Καληνύχτα που φέρνει μαζί του το αεράκι από "εκεί"!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλέ μου dadulo,
    Σε χαιρετώ θερμά.Η πολυήμερη απουσία σου με προβλημάτισε και γι' αυτό αποφάσισα να σου γράψω.Πάντα το μυαλό του ανθρώπου ανατρέχει στα "κακά" πρώτα και έπειτα στα καλά.
    Εύχομαι να είσαι καλά στην υγεία σου(το ύψιστο αγαθό)και έπειτα σ'όλα τα υπόλοιπα.Μακάρι να "απουσιάζεις" λόγω δουλειάς και όχι για κάτι σοβαρό!!!!!!Εύχομαι να μην σε ενοχλώ μόνο και τα γραφόμενα μου καταντούν "φορτικά" και κουραστικά!
    Να βαίνουν όλα καλά,από καρδιάς στο εύχομαι!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ!!!!!!
    Καλό βράδυ,γλυκέ μου και ό,τι καλύτερο να το έχεις!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γλυκιά μου Αγγελίνα, Σε ευχαριστώ θερμά για το μεγάλο σου ενδιαφέρον, όπως σου έχω πεί είμαι μετακινούμενος και ως εκ τούτου απουσιάζω για μεγάλα χρονικά διαστήματα και δεν μουμένει χρόνος να δω τα μπλόγκ που με τόσο ενδιαφέρον διαβάζω. Είμαι καλά στη ν υγεία μου και σε σένα εύχομαι να είσαι καλά και να χαμογελάς. Σου εύχομαι επίσης ένα μυρωμένο μήνα γεμάτο από τις μεθυστικές ευωδιές των Μαγιάτικων λουλουδιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλέ μου dadulo,
    Σε χαιρετώ και σου εύχομαι Καλό μήνα.Μακάρι αυτός ο μήνας να σου προσφέρει πολλαπλές ευωδιές πολύχρωμων ανθέων που θα γεμίσουν την καρδιά σου με αισιοδοξία,ελπίδα και πιο "μεθυστική" αγάπη.
    Χάρηκα πολύ που είσαι πολύ καλά και χίλια συγγνώμη που σε ενόχλησα μέσα στο φόρτο εργασίας που έχεις.Γι' αυτό δεν σκοπεύω να κουράσω περισσότερο την παρούσα χρονική στιγμή.Πάντως αν θες και έχεις χρόνο σου στέλνω και το mail μου για να μου γράψεις ό,τι επιθυμείς.Το mail είναι:zestoxamogelo@yahoo.gr
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ,DADULO ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΟΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή