Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ

Δυό πουλιά δύο περιστέρια την αγάπη δίνανε  .................


Ξεκίνησαν από λευκά, μεγάλωσαν, τα μαύρισε ο χρόνος και οι δυσκολίες μετ' εμποδίων 

Η ΑΓΑΠΗ ΜΕΝΕΙ ΔΥΝΑΤΗ  ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8 σχόλια:

  1. Αγαπητέ μου dadulo,
    Σε καλησπερίζω για άλλη μια φορά και μου αρέσει ιδιαίτερα αυτό που έγραψες.Ευτυχώς που υπάρχουν στις μέρες μας ακόμα άνθρωποι που πιστεύουν στην αγάπη(ουσιαστικά και έμπρακτα και όχι μόνο λεκτικά).
    Η αληθινή αγάπη μπορεί να "μαυρίζει" από τις καθημερινές δυσκολίες,δεν χάνει όμως ποτέ την λευκότητα της γιατί τα πρόσωπα που εμπλέκονται σ' αυτήν φροντίζουν να την διατηρούν αιώνια,με σκληρή δουλειά και δύναμη ψυχής.
    Να περάσεις όμορφα σήμερα και να απολαύσεις αυτό το ηλιόλουστο απόγευμα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή μου Αγγελίνα, χαίρομαι που σε αγγίζουν και σου αρέσουν οι φτωχές μου αναρτήσεις αλλά να ξέρεις ότι είναι γεμάτες από αλήθεια. Δεν υπάρχει ωραιότερο από την γνήσια, ανιδιοτελή, και άδολη αγάπη. Να περνάς και εσύ όμορφα πλημμυρισμένη με αγάπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα συγκεντρώνονται σ εκείνο το φιλί που έμεινε Αιώνιο! "Έκλεψες" τη Στιγμή και κράτησες το νόημα ατόφιο.
    Ναι ή Αγάπη είναι αιώνια σε πλάσματα που η ζωή τους τελειώνει, και είναι η ίδια αγάπη εκείνη που κάνει τη ζωή τους να ΜΗΝ τελειώνει!
    Ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή μου Αναϊς ναι η αγάπη είναι αιώνια.Τα περιστέρια τα έκλεψα την στιγμή που ήμουν μαζί με την μεγάλη αγάπη της ζωής μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ μου dadulo,
    Σε χαιρετώ και σε ευχαριστώ που μας προσφέρεις απλές καθημερινές στιγμές που εκπέμπουν αγάπη και τρυφερότητα.Γι' αυτό,θα μου επέτρεπες να σου πω ότι τις αναρτήσεις σου μόνο "φτωχές" δεν θα τις χαρακτήριζα.Τι να πω και εγώ μετά που έχω μείνει μόνο στην μία ανάρτηση(παρόλο που οι φίλοι μου μουρμουρίζουν για περισσότερες);;;;;;;;
    Α,και μην ξεχνάς ότι η ομορφιά κρύβεται συχνά στα απλά, φτωχά πράγματα που είναι δίπλα μας και συχνά δεν τους δίνουμε καμία σημασία!!!!!Ευτυχώς,που κάποιοι βλέπουν και με τα μάτια της καρδιάς!!!
    ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. None δεν υπάρχει ωραιότερο από το να αγαπάς το καθετί από τα πλέον ασήμαντα έως τα πολυσύνθετα όντα που υπάρχουν στον πλανήτη. Η αγάπη γαληνεύει την ψυχή και την ανανεώνει. Εαν δεν την έχεις βεί σου εύχομαι να την αποκτήσεις και τότε θα είμαι σίγουρος ότι θα την θέλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή μου Αγγελίνα πάντα με την άδολη αγάπη που σε διακρίνει βλέπεις τα πάντα ωραία και καλά λίαν. Να περνάς και εσύ καλά χαρούμενα και με την καρδιά σου πλημμυρισμένη από αγάπη για τα πρόσωπα που αγαπάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή