Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ




Από το πρόσφατο ειδυλλιακό και αξέχαστο  ταξείδι που μοιράστηκα με την αγαπημένη μου στην μαγευτική Πάρο.

4 σχόλια:

  1. Καλησπέρα,καλέ μου dadulo!!!
    Από τα βάθη της καρδιάς μου σου εύχομαι να απολαμβάνεις όσο πιο συχνά μπορείς αξέχαστα ταξίδια και υπέροχα ηλιοβασιλέματα μαζί με την αγαπημένη σου!!!
    Οι καλές στιγμές(και όχι μόνο)γίνονται πιο μαγευτικές όταν έχεις κάποιον δίπλα σου να σου κρατά σφιχτά το χέρι!!!Πάντα τέτοιες στιγμές να βιώνεις γεμάτες ευτυχία και χαμόγελα!!!
    ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλή μου Αγγελίνα, σε ευχαριστώ για τις ευχές και τα γεμάτα καλοσύνη λόγια που μου λές. Στην Πάρο έζησα υπέροχες στιγμές ανεπανάληπτες.πραγματικά σου εύχομαι να περάσεις και εσύ τόσες και καλύτερες αρκεί να ανακαλύψεις το "ΠΑΡΙΑΝΟ" Καλή Κυριακή και σε σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλέ μου dadulo,
    Σου λέω την πρώτη ζεστή ΚΑΛΗΜΕΡΑ για σήμερα πριν ακόμα ο ήλιος ξεπροβάλλει και φωτίσει την πλάση.(Ωραία αντίφαση,όμως!!!Μία ΚΑΛΗΜΕΡΑ κάτω από ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα!!!Δεν νομίζω ότι σου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο!!!Ούτε και εμένα!)
    Θα ήθελα να σου ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου:ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.Μακάρι η Ανάσταση του Χριστού με το φως Της να γεμίσει την ζωή σου με ό,τι καλύτερο ποθείς.
    Πάνω από όλα να έχεις υγεία εσύ και τα άτομα που αγαπάς,να είσαι ευτυχισμένος και χαρούμενος.
    Να έχεις,καλέ μου,μία γλυκιά σαν σοκολάτα και ευωδιαστή σαν τριαντάφυλλλο ημέρα.Σου χαμογελώ και σε καλημερίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή μου Αγγελίνα οι τόσο ζεστές ευχές σου με συγκινούν βαθύτατα, είναι τόσο γλυκές και γεμάτες τρυφερότητα. Σου ανταποδίδω με την ίδια ζέση και σε σένα να είναι οι ημέρες σου η κάθε μια καλύτερη από την προηγούμενη. Λόγω φόρτου εργασιών και μικρής απουσίας μου τώρα διάβασα το ευωδιαστό μήνυμα σου.Σου εύχομαι ολοκάρδια Χρόνια Πολλά , Καλή Ανάσταση, με τους αγαπημένους σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή