Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΒΑΡΥΣ

Μεσούσης της ανοίξεως και στην βδομάδα της αναστάσεως ενέσκηψε βαρυχειμωνιά.

Τρεμάμενο πουλί τουρτουρίζει..............


πνιγμένος από γυναικείο χέρι.............


Μου έκλεισε την πόρτα,
εγώ άφησα τα ρόδα της ΑΓΑΠΗΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!

9 σχόλια:

  1. Μεσούσης της Μεγάλης Εβδομάδας, η Ανάσταση ΔΕΝ ήρθε.
    Προστέθηκαν όλες οι Μεγάλες Εβδομάδες και έπνιξαν την Ανάσταση αφού στο θρόνο κάθονται αιωνίως τα σκουπίδια, ο ρόλος της ανυπόληπτης σκιάς δεν είναι αρκετός να καλύψει την χαώδη πληγή.
    Κι εκείνη την Αγάπη της σου έχει δώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Της εύχομαι να είναι καλά μακριά από σκουπίδια και τοξικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γλυκέ μου dadulo,
    Κάποιες φορές η Ανάσταση μπορεί να αργήσει αλλά πάντα ΕΡΧΕΤΑΙ...και ανατάσσει την ψυχή και ξεκαθαρίζει όλα τα ομιχλώδη τοπία.
    Προσδοκώντας την,βέβαια,πονάμε και οι πληγές ματώνουν αλλά έπειτα όλα καταλαγιάζουν...Ο χρόνος σβήνει,έστω και αργά αργά,τα σημάδια και ένα νέο "θαύμα" πάντα συντελείται γιατί και η ΖΩΗ του καθενός μας με το "δισάκι" που κουβαλάει ένα θαύμα είναι από μόνη της!!!
    Κι αν τώρα,όπως είναι φυσικό,πονάς για την πόρτα που σου κλείστηκε και τα ρόδα αγάπης που άφησες,να θυμηθείς πως θα έρθει καιρός που μπορεί εσύ να μην θέλεις να περάσεις αυτή την ίδια πόρτα ή θα κλείσεις απότομα την δική σου.Γιατί;;;Επειδή στην καρδιά σου θα ευωδιάζουν πιθανότητα νέα ρόδα και επειδή η καρδιά θα έχει χτυπήσει πάλι δυνατά βγαίνοντας από την "παροδική χειμερία νάρκη" της!!!
    Σε καληνυχτίζω,ευχόμενη γαλήνη ψυχής και εσωτερική ηρεμία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή μου Αγγελίνα δεν σε ξέρω και νομίζω ότι σε βλέπω κατάματα, σε ευχαριστώ θερμά για την στοργική σου συμπαράσταση, τα λόγια σου βάλσαμο στην πονεμένη ψυχή μου. Πολλές πόρτες πήγαν να ανοίξουν αλλά η μία και μοναδική κάθισε στην μέση της καρδιάς μου. Δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου να ανοίξει άλλη πόρτα μόνο αν ξανανοίξει η μία και μοναδική.
    Σε θεωρώ δικό μου άνθρωπο και σου εύχομαι ποτέ μην βρεθείς στη θέση μου. Καλή σου νύχτα ζεστό χαμόγελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλέ μου dadulo,
    Νιώθω και εγώ ότι σε γνωρίζω πολλά χρόνια έστω και αν δεν έχουν ανταμώσει ορατά οι δρόμοι μας.Συμπάσχω μαζί σου τρέφοντας παράλληλα πολλές ελπίδες!!!
    Η ευχή μου για σένα(βγαλμένη από την καρδιά και προσευχόμενη να υλοποιηθεί)είναι:ΕΙΘΕ ΝΑ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕΙ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ!!!!!!!!
    Σε χαιρετώ,καλέ μου ζεστά και γαλήνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή μου Αγγελίνα σε ευχαριστώ θερμά για τα ζεστά σου λόγια. Μακάρι να γευτώ και πάλι την χαρά και η πόρτα της λατρεμένης μου να ανοίξει. Από το στόμα σου και στου θεού τ' αυτί. Καλή σου νύχτα γαλήνια και ειρηνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Dadulo,
    Ξέρεις πως αισθάνομαι.
    Έχεις αγαπηθεί και αγαπιέσαι.
    Ξέρεις οτι είμαι πάντοτε εδώ και πάντοτε κοντά σου.
    Ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή